Jouw droom?

Goed idee? Vul dan je persoonlijke voorkeur in.

Je verplicht je nog nergens toe!

1 week, 6 etappes, 1000 km, 20.000 hoogtemeters

Leef een week lang als echte protour professional. Je leeft vanuit je koffer, van hotel naar hotel. Volgwagens, mecaniciens, masseur, alles is aanwezig. Het enige wat jij hoeft te doen is fietsen, als een echte prof.

Durf jij je droom eindelijk waar te maken? Geef je voorkeuren aan en wij houden je op de hoogte van de resultaten. Voorkeuren aangeven zijn puur om de animo te peilen en de etappes verder te kunnen bepalen.
Je verplicht je dus tot niets.

NB. De rondes worden georganiseerd in de vorm van tourtochten. Het is dus geen wedstrijd alhoewel er wel klassementen zullen worden bijgehouden en dagelijks truien worden uitgereikt. Het is vooral een strijd met jezelf, volhouden, uitrijden, maar vooral: genieten! 

Genieten van omgeving en van je profstatus. Voor 1 week.

Zoals je merkt is het evenement nog niet tot in de details geregeld. Dat is opzettelijk zo omdat we het juist leuk vinden om dit samen met de potentiele rijders vorm te geven. Vandaar deze voorfase waarin voorkeuren worden vastgelegd. De resultaten zullen we weer met jullie delen en uiteindelijk zal op basis daarvan ook de jaarkalender worden samengesteld en de etappes per ronde verder worden uitgewerkt.
We streven er naar in 2018 de eerste ronde(s) te kunnen organiseren.
En natuurlijk hopen we dat jij erbij bent!