Wat maakt Bike like a Pro uniek?

Volgwagens, masseurs, verzorging...

 

volgwagens

Volgwagens

Volgwagens zorgen voor snelle assistentie onderweg. Een geruststellend gevoel als je met pech langs de weg komt te staan. Een echte prof staat er nooit alleen voor. 

Ook te gebruiken bij reservefietsen. Als je een technisch mankement onderweg krijgt kun je gebruik maken van een van de reservefietsen die zich op de volgwagens bevinden. Je kunt dus altijd jouw koers vervolgen.

Een echte prof hoeft geen banden te plakken in de koers. Jij dus ook niet! De volgwagens zijn voorzien van reservewielen zodat jij weer snel op de fiets zit.

 

ravitaillering

Ravitaillering

Elke etappe is er ook een heuse ravitaillering onderweg. Net als bij de echte profs. Eten en drinken worden onderweg aangereikt zodat jij jouw weg met voldoende energie kunt vervolgen. Welke ronde je ook kiest, elke etappe breng je de nacht door in een ander hotel. Je hotelkamer is geregeld en je kamersleutel ligt op je te wachten zodat je snel van je welverdiende rust kunt genieten na een vermoeiende dag met veel hoogtemeters.

Elke avond staat er een goede maaltijd op je te wachten in het hotel waar jij verblijft. Het hoeft je aan niets te ontbreken. Voeding is immers een belangrijk onderdeel voor elke wielrenner.

 

massage

Massage

Soms ben je zo diep gegaan dat je echt even een paar stevige handen nodig hebt. Geen nood.

Een masseur is aanwezig en kan ervoor zorgen dat de vermoeidheid weer uit je benen gaat met een stevige massage zodat jij de volgende dag weer over de cols kunt vliegen.

 

klassementen

Truien en klassementen

Bij een echte ronde horen natuurlijk ook truien.

Ook bij Bikelikeapro worden dagelijks diverse klassementen bijgehouden en daaraan worden ook truien gekoppeld.